Rešite se herpesa preko noći

Groznicu ili herpes izaziva herpes simpleks, veoma zarazan virus koji se lako prenosi neposrednim kontaktom sa zaraženim mestom. Obično je to poljupcem, ali postoji i put od usta i preko ruku zaraženog do ruku zdravog čoveka.

Ništa bez starog dobrog belog luka

 

To ste dosad sigurno znali, ali da li znate da se ove neprijatnosti, naročito ako vam se pojavi više od jedne po usnama, iznad usana ili u nosu, možete rešiti preko noći najobičnijim sredstvom koje se koristi u medicinske svrhe skoro 5.000 godina – belim lukom?

 

Obavezno probajte!

Potreban vam je samo jedan čen belog luka, koji treba krupnije da naseckate i da pažljivo stavite preko groznice. Držite ovaj prirodni melem desetak minuta, a onda isperite mlakom vodom. Ukoliko je herpes veći, ponovite postupak nekoliko puta, ali svaki put s novim čenom belog luka.

Malo će vas peckati, ali ne brinite, brzo sledi olakšanje. U većini slučajeva beli luk ubija groznicu trenutno.

Stručnjaci kažu da je to zahvaljujući brojnim supstancama koje sadrži i zbog kojih jača imunitet, olakšava rad organa za varenje, srca, tiroidne žlezde, čisti krvne sudove, čuva organizam od ćelija tumora i podmlađuje nas. A kažu i da je u procesu ubijanja groznice najmoćnija biljna kiselina alicin, koja

se stvara na mestu gde se biljka mehanički pokida.

 

*zena.blic.rs

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *